Zonnepanelen


Zonnepanelen die levenslang renderen


  • Op zoek naar een slimme investering?
  • Graag een lagere energierekening?
  • investeren in een beter milieu en tegen klimaatopwarming?
  • Zonnepanelen die levenslang renderen?


Minder betalen voor uw energie? Dat kan door zonnepanelen te installeren!

Na installatie voelt u het verschil maandelijks in uw portefeuille, want energie die u zelf opwekt, daar betaalt u uiteraard niet voor.

De laatste jaren zijn er heel wat maatregelen en prijsverhogingen doorgevoerd, waardoor u steeds meer betaalt voor uw energiefactuur. Zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam en ecologisch, ze maken ook wel degelijk het verschil op uw energiefactuur. Voor een gemiddeld Vlaams huishouden betaalt de investering zichzelf binnen de 5 tot 8 jaar terug. Daarna geniet u nog minstens 25 jaar van gratis (groene)energie.

Wanneer u zonnepanelen koopt, is het belangrijk dat u voor de beste prijs-kwaliteitverhouding gaat. 


Hoe werken zonnepanelen?


Zonnepanelen zetten de energie van de zon via een omvormer om in elektriciteit. De elektriciteit die uw zonnepanelen produceren gebruikt u zelf. De elektriciteit die u zelf niet gebruikt wordt teruggestuurd naar het elektriciteitsnet.

Red-Z bekijkt of u een terug draaiende meter heeft, zoniet kan deze kosteloos vervangen worden door de netbeheerder. Op momenten dat uw zonnepanelen weinig of niks produceren omdat het weer het niet toelaat, blijft u de stroom van het net gebruiken. Omwille van het prosumententarief kan men op een later tijdstip de het geïnjecteerd vermogen terug van het net halen. Zo kan men steeds de energie van de zonnepanelen maximaal benutten.


Gegarandeerd de beste prijs voor de installatie van zonnepanelen met de beste kwaliteit


Uiteraard speelt de kwaliteit van uw zonnepanelen een grote rol in het uiteindelijke rendement van die zonnepanelen. Red-Z besteed heel veel aandacht aan de keuze van zijn producten, het installatiemateriaal en de installatie zelf. Hierdoor worden er steeds duurzame kwalitatieve installaties bij hun klanten geplaatst.


Topkwaliteit zonnepalen via Red-Z Energie


Wij kiezen liever voor kwalitatieve zonnepanelen waar u wel een hoog rendement uithaalt én die duurzaam zijn. En dat tegen een toch interessante, concurrentiële prijs die u aangenaam zal verrassen. Naargelang het marktaanbod selecteren en kopen wij zonnepanelen en omvormers aan uit de top 5 – 10 zonnepanelen wereldwijd.


Rendabele zonnepanelen die voldoen aan internationale normen


Al deze zonnepanelen , omvormers en montagematerialen zijn van de beste kwaliteit, uiterst rendabel en gaan lang mee. Ze voldoen altijd aan de Europese en internationale normen. Via Red-Z koopt u zonnepanelen in vertrouwen:


  • duurzaam
  • topkwaliteit
  • rendabel
  • concurrentiële prijzen